Продаж барвників за вигідними умовами
Для надання природного кольору продуктам сучасна харчова промисловість використовує харчові барвники як натурального, так і синтетичного походження. В основному харчові барвники використовуються для підфарбовування продуктів, які втратили свій колір при зберіганні або обробці, а також для надання кольору безбарвним продуктам. Що ж таке харчові барвники і чи не є вони шкідливими для здоров'я людини?

Водорозчинні

Компанія Факторія-Київ пропонує купити барвники харчові водорозчинні оптом та дрібним оптом та отримати індивідуальну знижку. Крім того, ми подбаємо про доставку придбаного товару до будь-якої точки України. Звернувшись до нас, Ви зможете купити харчові барвники з ідеальним співвідношенням ціни та якості.

Найменування базових барвників Індекс Е Колір водного розчину
Тартразін Е 102 жовтий
Жовтий хіноліновий Е 104 жовтий
Сонячний захід Е 110 помаранчевий
Кармуазін Е 122 від рожевого до вишневого
Понсо Е 124 червоний
Зелене яблуко Е102 + Е 133 зелений
Шоколадно – коричневий Е 155 коричневий
(Алюра червоний) Е 129 червоний (колір томатної пасти)
Індигокармін Е 132 синій
Діамантовий синій Е 133 блакитний

Область застосування та дозування водорозчинних синтетичних барвників

Області застосування (вид продукту) Рекомендована доза барвника, г/т готової продукції
Жовті, оранжеві Сині, червоні
Безалкогольні та алкогольні напої 15-30 10-15
Кондитерські вироби 20-50 15-25
Пюре, джеми 30-50 10-30