Продаж ваніліну за вигідними умовами
Ванілін є кристалічним порошкоподібним ароматизатором, отриманим хімічним шляхом. Ванілін вважається найбільш відомим і одним із найдавніших харчових ароматизаторів у світі. Він був синтезований для заміни натурального ароматизатора – ванілі. Батьківщиною ванілі є Південна Америка, де цей ароматизатор використовують із давніх-давен. Вважається, що першим європейцем, який спробував ваніль, був Христофор Колумб. Ванілін видобувають із плодів ванілі - мексиканської тропічної ліани сімейства орхідей. Основною речовиною, яка входить до складу плодів, є ванілін. Його вміст не перевищує 3% навіть у найкращих сортах ванілі.

Ванілін

Штучно синтезований ванілін є ароматизатором, абсолютно ідентичним натуральному за хімічним складом та смаковим якостям, проте купити його можна в десятки та сотні разів дешевше.

Застосування ваніліну

Найчастіше ванілін використовують у харчовій промисловості для надання аромату ванілі продуктам харчування. При цьому найбільша кількість ваніліну йде на виробництво солодощів: понад три чверті від усього споживаного у світі ваніліну йде на виробництво шоколаду та морозива. Також дуже активно ванілін використовується у парфумерній та медичній галузях. При виробництві парфумів ванілін використовували повсюдно вже XVII столітті. Фармацевти застосовують ванілін для надання приємного смаку та аромату лікарським препаратам.

Крім надання приємного аромату ванілін має ще одну особливість – здатність приховувати запахи. Так у сільськогосподарській промисловості ванілін застосовують при виробництві комбікормів. Це дозволяє приховати запах промислової переробки та стимулює апетит у тварин.

Крім того, ванілін застосовується при виробництві алкогольної продукції. Деякі види кріплених вин, коньяків та бренді виробляються з додаванням ваніліну. Ванілін додається практично у всі лікери, особливо кремові та шоколадні, для надання їм приємного аромату.

Взагалі складно назвати галузь промисловості, де для готового продукту не важливим є кінцевий запах і не використовується ванілін.

Купити ванілін у Києві, Україні

Компанія «Факторія-Київ» надає можливість купити ванілін з доставкою по Києву та у будь-який регіон України. Серед асортименту компанії представлені кристалічний ванілін і порошкоподібний ванілін, а також етилванілін етилванілін . Відмінною особливістю продукції від компанії Факторія-Київ є чудове співвідношення ціни та якості наших товарів. Менеджери компанії нададуть детальні консультації щодо використання ваніліну та інших харчових добавок та допоможуть підібрати сировину з необхідними саме Вам характеристиками. Для оптових клієнтів ми надаємо можливість купити ванілін, скориставшись індивідуальною гнучкою системою знижок.

Продаж ваніліну

Продати ванілін можуть багато компаній. Компанія «Факторія-Київ» готова надати Вам не тільки продаж ваніліну, а також у нас Ви можете отримати консультацію з усіх питань, пов’язаних із продажем ваніліну. Пропонуючи послуги з продажу ваніліну, ми говоримо про якісний сервіс та доставку потрібної кількості продукту у зручне Вам місце. Наша мета – надати всю інформацію про необхідний вам товар і можливі варіанти його придбання.

Зміст ваніліну

Кількість ваніліну, що вноситься до складу, залежить від багатьох факторів: в якій продукт додають ванілін, на якій стадії виробництва продукту, якій температурній обробці був або буде піддається вироблений продукт та багатьох інших. Для того, щоб правильно розрахувати правильні пропорції ваніліну, необхідно враховувати всі ці фактори. Воістину ванілін надає продуктам приголомшливий смак, проте: ні в якому разі не можна допускати передозування ваніліну!

Передозування ваніліну призводить до появи гіркого смаку, що призводить до повної втрати позитивних смакових характеристик продукту.

При виробництві шоколаду застосовують порошкоподібний та кристалічний ванілін. Вони не позначаються на суміші шоколаду на відміну від ваніліну в рідкій формі. При приготуванні шоколаду етап внесення ваніліну до складу визначається лише рецептурою продукту. Дозування ваніліну також визначається рецептурою та сортом шоколаду. Найчастіше вона знаходиться в межах від 0,3 до 0,8 кг ваніліну на тонну шоколаду.

Найбільш вимогливими до якості ваніліну є борошняні кондитерські вироби. Це пов’язано з високими температурами, які необхідні для приготування продуктів цієї категорії. Тому при виготовленні випічки необхідно використовувати ванілін термостійких марок. Внесення ваніліну до складу продуктів відбувається на етапі сухого змішування або разом із жирами, оскільки жири пов’язують аромат та сприяють його утриманню у виробі. Середнє дозування ваніліну цієї категорії перебуває у межах від 0,3 до кг ваніліну на тонну продукції.

У молокопереробній промисловості найчастіше використовують ванілін у рідкій та порошкоподібній формі. Його дозування становить 0,05-0,3 кг ваніліну на тонну продукту.

Якщо ви ставите питанням де купити ванілін за оптовими цінами, тоді ви зайшли за потрібною адресою!