Продаж барвників за вигідними умовами
Для надання природного кольору продуктам сучасна харчова промисловість використовує харчові барвники як натурального, так і синтетичного походження. В основному харчові барвники використовуються для підфарбовування продуктів, які втратили свій колір при зберіганні або обробці, а також для надання кольору безбарвним продуктам. Що ж таке харчові барвники і чи не є вони шкідливими для здоров'я людини?
Водорозчинні
Компанія Факторія-Київ пропонує купити барвники харчові водорозчинні оптом та дрібним оптом та отримати індивідуальну знижку. Крім того, ми подбаємо про доставку придбаного товару до будь-якої точки України. Звернувшись до нас, Ви зможете купити харчові барвники з ідеальним співвідношенням ціни та якості.
Найменування базових барвників |
Індекс Е |
Колір водного розчину |
Тартразін |
Е 102 |
жовтий |
Жовтий хіноліновий |
Е 104 |
жовтий |
Сонячний захід |
Е 110 |
помаранчевий |
Кармуазін |
Е 122 |
від рожевого до вишневого |
Понсо |
Е 124 |
червоний |
Зелене яблуко |
Е102 + Е 133 |
зелений |
Шоколадно – коричневий |
Е 155 |
коричневий |
(Алюра червоний) |
Е 129 |
червоний (колір томатної пасти) |
Індигокармін |
Е 132 |
синій |
Діамантовий синій |
Е 133 |
блакитний |
Область застосування та дозування водорозчинних синтетичних барвників
Області застосування (вид продукту) |
Рекомендована доза барвника, г/т готової продукції |
Жовті, оранжеві |
Сині, червоні |
Безалкогольні та алкогольні напої |
15-30 |
10-15 |
Кондитерські вироби |
20-50 |
15-25 |
Пюре, джеми |
30-50 |
10-30 |