Ароматизатор «ваніль» призначається для використання у промисловому виробництві продуктів харчування для надання випічці та кондитерським виробам, молочним продуктам, … привабливого аромату натуральної ванілі.
Аромат ванілі чудово підійде для виробництва таких продуктів:
- Здобна випічка
- Тистечка, торти, печиво, халва
- Цукерки та начинки для них
- Йогурти та кефіри
- Творожні та молочні десерти
- Морозиво
Факторія-Київ пропонує НАТУРАЛЬНІ та ідентичнонатуральні ароматизатори ванілі, які ГІДНО замінять використання ДОРОГИХ екстрактів ванілі та натуральної ванільної палички.
Споконвіку аромат ванілі супроводжував випічку здобних булочок, солодкого печива, вишуканих тістечок. Їм приправляли різноманітні десерти – креми, морозиво, желе. Запах ванілі – це запах кондитерської, спогад про дитинство, солодке відчуття задоволення та радості. Важко уявити хоч один кондитерський виріб, який би обійшовся без ванілі.