Про нас у пресі

“Виготовлений з екзотичної квітки” – Харчовик №17(121)

Витончений солодкуватий аромат ванілі – це та складова продукту, яка надає йому вишуканості та довершеності. Саме ваніль нині посіла головне місце серед ароматизаторів у харчовій промисловості. Синтетично отриманий ванілін нині застосовують у кондитерській, молочній та напоєвій галузях. Для борошняних кондитерських виробів рекомендують використовувати термостійкий ванілін, для шоколаду – порошкоподібний і кристалічний, для молочних продуктів використовують ванілін у рідкій та порошкоподібній формах. Ванілін використовують також при виробництві деяких видів лікерів та вин. Читати далі

Наталія Мельничук – комерційний директор ТОВ “Факторія-Київ”

Наше підприємство є офіційним дистриб’ютором німецької компанії «Дестілла» («Destilla GmbH», Німеччина), що є одним із провідних світових виробників ароматизаторів та екстрактів які постачають у країни Євросоюзу, Азії, а також в США, Австралію, Англію тощо. У 2002 р. «Дестілла» отримала сертифікат ABCERT на виробництво екологічно чистих продуктів. Тепер у її базі відомі світові виробники продуктів харчування, фармацевтичних препаратів, харчових добавок, а також ароматизованої кави і чаю, безалкогольних і алкогольних напоїв. Читати далі

Ванільні нотки кондитерської сонати – Пекарня та кондитерська №1 (41) лютий 2012

Ванілін, крім ароматизації, має ще одну важливу властивість – приховувати небажані аромати. Технологи запевняють, що кількість ваніліну у складі продуктів буде залежати від того, в який саме продукт його додають, на якій стадії виробництва, якою буде температурна обробка виробу. Передозування ваніліну допускати не варто, бо воно призводить до появи гіркого присмаку і втрати смакових характеристик продукту. Читати далі