Харчові ароматизатори для виробництва газованих напоїв

У сучасному світі важко буде знайти людину, яка не куштувала газованих напоїв. Кисло-солодкі газовані напої не тільки допомагають вгамувати спрагу в спекотний день, але й радують смакові рецептори. А колючі бульбашки газу ще більше посилюють аромат. Ми п’ємо газовані напої і в будній день, і на свято. Люблять такі напої не лише діти, а й дорослі. Одним словом, газовані напої стали невід’ємною частиною нашого життя.

Виробництво газованих напоїв з’явилося нещодавно, якщо порівнювати з іншими галузями виробництва харчової промисловості. Для насичення рідини вуглекислим газом необхідне спеціальне обладнання та знання фізики та хімії.

Перші спроби створити газовану воду були ще у 1767 році і після цього було створено сатуратор – спеціальне обладнання для насичення води вуглекислотою. А 1783 року було створено промислову установку для газування води. Спочатку газували лише чисту чи мінеральну воду. А вже в 1835 році вперше було випущено солодку газовану воду – лимонад «Швепс».

Харчові ароматизатори для виробництва газованої води – не забаганка, а необхідність

Сьогодні для масового виробництва солодкої газованої води використовуються сучасні технології, що відповідають рівню XXI століття. І одна з особливостей виробництва – це використання харчових ароматизаторів, завдяки яким напої отримують яскравий, виразний і приємний смак. Виробники газованих напоїв добре знають, що на якість готової продукції впливає не наявність або відсутність ароматизаторів, а саме їх якість. Компанія “Факторія-Київ” пропонує виробникам газованих напоїв ароматизатори від Destilla GmbH, ITOCHU та Hertz&Selck, які гарантують якість та безпеку напоїв. В асортименті нашої компанії знаходиться безліч різноманітних смаків, які обов’язково припадуть до смаку любителям газування.

Ароматизатори для напоїв від Факторія-Київ

Якщо ви бажаєте покращити смак газованих напоїв, але при цьому не втратити якість і не підвищити вартість виробництва, обов’язково використовуйте ароматизатори від “Факторія-Київ”. Це буде найкращий вибір! Для замовлення ароматизаторів набирайте номер (044) 587-59-78 або залишайте заявку на нашому сайті. Менеджери підберуть весь необхідний асортимент ароматизаторів та запропонують найкращу ціну.