Рідкі термостабільні ароматизатори

У каталозі інтернет-магазину «Факторія-Київ» представлений широкий перелік необхідного інвентарю, пристосувань та інгредієнтів для кондитерів. Найбільш популярною продукцією, якій віддають перевагу наші клієнти, є термостабільні харчові ароматизатори Дестилла.

Німецька компанія стала провідною торговою маркою, яка спеціалізується на виготовленні екстракторів та ароматизаторів. Цій продукції віддають перевагу споживачі європейських міст, США, Австралії, Азії, а також України. Головним пріоритетним напрямком цього виробника є застосування високоякісних натуральних матеріалів, що використовуються спільно з новітніми технологіями виробництва.

На сторінках інтернет-магазину можна знайти широкий вибір рідких ароматизаторів, які стануть ідеальним доповненням до тесту та різноманітних десертів . При дотриманні рекомендованого дозування кулінарні страви матимуть неперевершені смакові властивості та чудовий аромат. Додавання продукції рекомендовано на певному етапі у мінімальній кількості.

Переваги харчових ароматизаторів

рідкі ароматизаториСучасну кулінарію важко уявити без різних добавок. Дану продукцію використовують не з метою маскування використання неякісних продуктів або для того, щоб обдурити покупця. Зовсім ні, призначенням рідких ароматизаторів є створення кондитерських виробів, що мають привабливий і апетитний зовнішній вигляд. Харчові добавки сприяють покращенню ароматних якостей страв, які зберігаються у процесі приготування на високій температурі. Термостабільний ароматизатор не характерний процес руйнування навіть при температурному діапазоні 250 градусів. Цей вид добавок сприяє повторенню всіх натуральних відтінків продуктів (ягоди, вершки, карамельні, фруктові нотки тощо).

Ароматизаторам від німецької торгової марки властиво наповнювати свіжу випічку неперевершеним ароматом, навіть при термічній обробці. Харчові ароматизатори сприяють створенню постійного ефекту. Навіть через кілька місяців випічка буде ароматною, як тільки приготована.

В асортименті інтернет-магазину «Факторія-Київ» можна придбати різні види термостабільних рідких ароматизаторів у вигляді:

  • фруктово-ягідних ароматів (малин, апельсин, вишня, персик);
  • класичних ароматів (карамельні, трюфельні, ванільні, лісовий горіх, мигдаль);
  • екзотичних (ананас, кокос, диня);
  • алкогольних ромових ноток.

Своїм покупцям ми пропонуємо високий сервіс обслуговування, широкий асортимент продукції та можливість оформлення оперативної доставки до будь-якого населеного пункту України.