Мальтодекстрин

Мальтодекстрин є порошкоподібною харчовою добавкою білого або кремового кольору. За своїм хімічним складом мальтодекстрин включає глюкозу, солодовий цукор і олігосахариди. Мальтодекстрин відмінно розчиняється як у гарячій, так і холодній воді. Він має приємний смак, легко засвоюється організмом людини і сприяє виробленню інсуліну.

Мальтодекстрин практично не викликає алергію, що сприяє широкому спектру застосування мальтодекстрину. Його додають навіть у дитяче харчування.

Виробництво мальтодекстрину

Для виробництва мальтодекстрину використовують метод гідролізу картопляного або кукурудзяного крохмалю. Гідроліз проводиться з використанням гідролітичних ферментів чи кислот. Після гідролізу проводиться очищення та сушіння з розпиленням. В результаті виходить мальтодекстрин з різним вмістом цукру. Вуглеводний склад мальтодекстрину регулюється на етапі гідролізу, що дозволяє отримувати мальтодекстрин з різними функціональними показниками.

Купити мальтодекстрин



Купити мальтодекстрин з доставкою по Києву та в будь-який регіон України Ви можете звернувшись до компанії «Факторія-Київ». Серед продукції компанії Ви знайдете мальтодекстрин та інші харчові добавки. Ми пропонуємо мальтодекстрин з ідеальним співвідношенням ціни та якості. Зв’язавшись з нашими менеджерами, Ви отримаєте вичерпну консультацію щодо використання мальтодекстрину та інших харчових добавок, допомогу у підборі необхідної саме для Вашого виробництва сировини.

Оптові клієнти отримують відмінні індивідуальні умови співпраці та можливість купити мальтодекстрин з гнучкою системою знижок.

Мальтодекстрін повністю відповідає всім вимогам існуючих норм, пов’язаних з безпекою продовольчих продуктів та не містить ГМО.

“Продам мальтодекстрин”

Продаючи мальтодекстрин та інші свої товари фірма Фактория-Киев дотримується умов зберігання товарів складах і забезпечує своєчасну розфасовку і доставку товару до покупателю. У пропозицію “Продам мальтодекстрин” ми вкладаємо надію на тривалу співпрацю з покупцем та якісний сервіс з продажу матодекстрину та інших необхідних товарів.

Властивості мальтодекстрину

Склад суміші сахаридів мальтодекстрину є дуже різноманітним. Це досягається через широку ділянку деполімеризації крохмалю. Завдяки цій особливості мальтодекстрин може мати емульгуючі та стабілізуючі властивості, сприяти склеюванню та розпушенню, посилювати смак і запах, продовжувати свіжість та уповільнювати кристалізацію. За допомогою мальтодекстрину можна сповільнити процес зміни кольору.

Застосування мальтодекстрину

Мальтодекстрін отримав широке застосування у різних галузях промисловості. Найбільше споживання мальтодекстрину припадає на харчову промисловість. Мальтодекстрин використовується при виготовленні продуктів дитячого харчування – їм замінюють крохмаль. На відміну від крохмалю, мальтодекстрин легко засвоюється в організмі дитини. Крім того, мальтодекстрин є відмінним джерелом вуглеводів і стимулює вироблення інсуліну в організмі. Широке поширення мальтодекстрин набув і під час виробництва кондитерських і хлібобулочних виробів. З його допомогою можна контролювати консистенцію продуктів, запобігати передчасному затвердінню, регулювати в’язкість тесту та оберігати від затвердіння сахаридів. Мальтодекстрін чудово підкреслює смак тіста і надає йому приємного солодкуватого присмаку.

Мальтодекстрин застосовують при виробництві різноманітних порошкових приправ, соусів, супів і напівфабрикатів для покращення розчинності, підвищення вмісту вуглеводів і, отже, поживності продуктів.

У фармацевтиці мальтодекстрин застосовують як інертну допоміжну речовину. Застосування мальтодекстрину дозволяє створювати стабільні склади з використанням великої кількості компонентів із малим вмістом.

Мальтодекстрин також використовується у косметології. Його застосовують при виготовленні різноманітних засобів для догляду за шкірою обличчя та тіла: кремів, бальзамів та масок. У косметології використовуються властивості мальтодекстрину очищати пори, пом’якшувати та живити клітини шкіри. Здатність мальтодекстрину зменшувати зморшки активно застосовується у серіях людей у ​​віці. Також мальтодекстрин можна знайти у складі багатьох зубних паст, рум’ян, гігієнічних присипок та інших косметичних засобів.