Ароматизатори для продуктів з молоком

Молокосодержащіе продукти стають дедалі популярнішими. Компанія «Факторія-Київ» пропонує ароматизатори для таких продуктів – сирних, сирних, сметанних та ін.

Сучасний процес виробництва молочних продуктів

Молокосодержащіе продукти значно дешевші за ціною від молочної продукції. Це пов’язано з тим, що при виробництві використовуються замінники молочного жиру, сама молочна сировина може бути не найвищою якістю. Також до складу продукції додаються різні харчові наповнювачі, такі як натрію казеїнат, соєвий білок, пектин і т.д. Також сам процес дозрівання молочних продуктів значно набагато швидше.

Харчові ароматизатори від Факторія-Київ

Ароматизатори для молочних продуктівХарчові ароматизатори від «Факторія-Київ» мають усі необхідні сертифікати якості. А застосування високоякісних ароматизаторів для продуктів, що містять молоко, додасть недостатні відтінки смаку і аромату. Також застосування ароматизаторів вирішує ще низку проблем:

  • ароматизатори дають додаткове відчуття жирності продукту;
  • усуваються сторонні присмаки, які з’являються за нестабільних умов зберігання продуктів;
  • стабілізуються сезонні зміни якості сировини тощо.

Також за допомогою ароматизаторів можна отримати продукт, який за смаком та ароматом буде нагадувати продукт, виготовлений за традиційною рецептурою та технологією. Також застосування ароматизаторів дає можливість розширити асортимент продукції, наприклад можна зробити сирний твердий продукт зі смаком топленого молока або йогурту. Замовити ароматизатори для продуктів, що містять молоко, можна у нас на сайті. Для цього необхідно у формі зворотного зв’язку вказати ароматизатори, які вам потрібні або зателефонувати нам за номером +380-67-769-74-61.