Харчові ароматизатори для виробництва карамелі та цукерок

Чи є у світі люди, які не люблять цукерок? Різноманітність цукерок просто величезна – з білого шоколаду, з темного шоколаду, з горішками, з мармеладом, з вафлями, фруктовими наповнювачами, з кокосом і багато інших видів.

Історія появи цукерок

Перші цукерки з’явилися ще за часів стародавнього Єгипту. Їх готували із суміші фруктів, горіхів та меду. Після того, як з’явився цукор, технологія приготування цукерок трохи змінилася, але суть залишилася та сама.

Зміна рецептури відбулася разом із відкриттям Америки. Відкриття Америки подарувало цивілізації ацтеків не лише картоплю та кукурудзу, а й напій із насіння дерева какао – шоколад. Спочатку шоколад вживали в їжу лише у рідкому вигляді. Індіанці воліли пити шоколад холодним і з перцем, а ось європейці почали пити шоколад гарячим та солодким.

Дуже довго шоколад залишався виключно напоєм, і лише 1828 року голландський хімік Конрад ван Гутен придумав спосіб екстракції олії какао. Це дало змогу виготовляти твердий шоколад.

Також свою роль у розвитку кондитерської справи відіграло і відкриття технології промислового одержання цукру. До XIX століття цукор виробляли з тростини та завозили з Індії та Південної Америки. Це робило цукор дорогим і більшість населення не могла собі його дозволити. І лише після появи технологій, які дозволили виготовляти із цукрової свяки цукор став доступний усім як окремий продукт. З цього часу цукор став ще й головним інгредієнтом для виробництва кондитерських виробів – цукерок та карамелек.

Харчові ароматизатори – частина сучасної технології виробництва цукерок

За останні два століття виробництво цукерок значно змінилося та набуло промислових масштабів. Але при збільшенні обсягів виробництва цукерок виникла потреба у розширенні асортименту та зменшення вартості виробництва. І саме тоді кондитерська промисловість почала використовувати харчові ароматизатори для виробництва цукерок.

Харчові ароматизатори з’явилися у нашому житті відносно недавно, але завдяки своїй ефективності вони швидко стали популярними серед виробників продуктів харчування.

Купити ароматизатори для виробництва цукерок від Факторія-Київ

Якщо ви займаєтеся виробництвом цукерок, то ви точно знаєте про роль ароматизаторів у кондитерській справі. Важко придумати більш дієвий спосіб надати цукеркам насичений і яскравий аромат та смак і при цьому не зменшувати обсяги виробництва та не підвищувати вартість продукції. Звичайно, на ринку присутні різні за якістю ароматизатори. Харчові ароматизатори від Факторія-Київ відрізняються високою якістю, безпекою та оптимальною витратою. В асортименті нашої компанії ароматизатори всіх смаків – лимон, вишня, вишня, полуниця, шоколад, топлене молоко та багато іншого.

Якщо ви виробник цукерок і вам хочеться зробити свою продукцію різноманітнішою та якіснішою, обов’язково звертайтесь до нашої компанії за харчовими ароматизаторами. Замовлення можна зробити за номером (044) 587-59-78 або залишайте заявку на сайті. Ми гарантуємо, що ваші покупці не будуть розчаровані.